Hammerich Entreprise

Billeder / Brandingvideo / Employer brandingvideo / Hjemmeside / Identitet
Hammerich Entreprise er et tømrerfirma med et stærkt team, som tilbyder alt fra mindre serviceopgaver til totalentrepriser indenfor tilbygninger, renoveringer og nybyg.
32B86F63-6038-42A4-B1DB-32EF69DB3509 Play Video

I denne case fik vi til opgave at opbygge hele Hammerichs digitale identitet fra bunden. Dette indebar både en overordnet brandingfilm, en employer brandingfilm, billeder og hjemmeside – samt en workshop med de ansatte, så de i fremtiden var bedre rustet til at opretholde deres digitale og visuelle identitet.

32B86F63-6038-42A4-B1DB-32EF69DB3509 Play Video

”Vi havde brug for at få løftet vores digitale identitet og vores overordnede fortælling. Derfor kontaktede vi ELS Production, hvor vi gennem en creative session sammen fik klarlagt, hvordan opgaven skulle gribes an, så vi kunne stå stærkere på den anden side af forløbet. Opgaven blev i første omgang en ny hjemmeside, en brandingvideo, en employer brandingvideo, en lang række billeder og workshops.

Vi er meget tilfredse for måden som opgaven blev løst på og det resultat som vi står tilbage med. Vi får næsten dagligt tilkendegivelser fra kunder og samarbejdspartnere omkring, hvilken forskel det har gjort, at vi har fået skabt en stærkere online tilstedeværelse.”

Kim Hammerich, Ejer af Hammerich Entreprise

Video marketing
med mere

Foruden en bred vifte af video og billeder, leverer vi livestream og 3D virtuelle tours.

Videoer

Billeder

Livestream

Virtuelle tours

Workshop