Word Festival

Kampagnefilm / Reklamefilm / Tekst
Hvordan formidler man en festival, der endnu ikke har været afviklet? Der var første udfordring, der mødte os, da vi fik til opgave at producere en række kampagnefilm for Word Festival, som første gang løber af stablen i februar 2024.
Play Video

Promovideo, Word Festival, 2023

 

 “Som en ny og ambitiøs kulturbegivenhed i hjertet af Odense, har vi forsøgt en masse tiltag for at blive set og hørt i pressen, hos potentielle partnere og ikke mindst alle de potentielle gæster som befinder sig i hele landet. Der hvor vi kan se den bedste effekt på opmærksomhed er sket via den brandingkampagne vi har lavet sammen med ELS, her ser vi tydeligt at filmmediet tiltaler folk og på en let og overskuelig måde kan forklare hvem vi er kort og præcist.

Emil Nutzhorn, Festivalleder, Word Festival

Udover den overordnede promovideo, producerede vi også en række korte SoMe-videoer.

Play Video

SoMe-video, Word Festival, 2023

 

 “Hele forløbet med at få vores koncept ned på et storyboard var en lærerig proces, hvor jeg også blev udfordret på mine ideer og tanker omkring Word Festivals brand og koncept, herefter blev processen grebet kreativt og konstruktivt an med forslag som ikke krævede mange justeringer. Derfor kunne vi også hurtigt komme i gang med at få folkene fra ELS i gang med produktionen og den efterfølgende efterbehandling var ligeledes en nem og gennemført proces. Jeg kan derfor kun anbefale ELS hvis man skal have lavet en promofilm eller andet der kræver et kamera.”

Emil Nutzhorn, Festivalleder, Word Festival

Word Festival, billeder fra shoot, 2023

Video marketing
med mere

Foruden en bred vifte af video og billeder, leverer vi livestream og 3D virtuelle tours.

Videoer

Billeder

Livestream

Virtuelle tours

Workshop