ÉN reklamefilm, der virker på ALLE platforme

Hvordan fanger du publikum på et par sekunder? Og hvordan får du dem til at blive hængende til de resterende?

Hos ELS Production har vi specialiseret os i netop dette. Om det så er på TV, sociale medier eller en helt tredje platform, kan få sekunder betyde en hel del, hvis de vel  at mærke bliver udnyttet korrekt. 

Når I skal have produceret en reklamefilm, handler det om at overbevise nye, potentielle kunder om, hvorfor de skal vælge netop jer. Det handler om at kaste lys på sine budskaber, men undgå at tabe publikum undervejs. 

 

Nedenfor kan I læse mere om de forskellige typer af reklamefilm, vi tilbyder, samt hvilke platforme, der er relevante for lige netop jer og jeres virksomhed.

I kan samtidigt også se et udpluk af tidligere produktioner. 

Din platform til succes

Det er meget vigtigt, at reklamefilm og platform går hånd i hånd, når det kommer til stil og udtryk. Måske vil I gerne have en storslået, cinematisk reklamefilm, som er perfekt til TV-spots, eller også har jeres virksomhed mere brug for en smart og fængende video, der fastholder brugerne på de sociale medier. 

I får hjælp gennem hele processen, og sammen får vi allerede i startfasen afstemt, hvilken type reklamefilm samt platform, vi skal gå videre med. Vi plejer at sige, at vi altid stræber efter at producere et produkt, som så vidt muligt kan fungere på alle digitale platforme. Men nogle gange giver det mening at lave noget mere målrettet. 

SoMe 

Sociale medier. En slags nutidens svar på turboraket-drevne brevduer. Vi bliver dagligt bombarderet med tilbud, nyheder og nuttede kæledyr. Derfor er det altafgørende, at jeres reklamefilm kan skille sig ud fra mængden i dette kaotiske virvar. 

 

Vi hjælper jer med at lave en kort, præcis og relevant reklamefilm, som ikke bare forsvinder i brugernes daglige strøm af digitale indtryk. Når du skal have produceret en reklamefilm til sociale medier, handler det om at udnytte de få sekunder, du har til rådighed. 

 

Folk vil altid videre til det næste, det nyeste. Det kræver ikke lige så meget at swipe videre til noget nyt med sin tommelfinger, som det gør at vende og dreje sig i sofaen, for at få fat i fjernbetjeningen. 

ELS Esbjerg Kommune børn i fokus

TV-Spots 

Når det kommer til reklamer på TV, har man ofte at gøre med større produktioner. Det er tit dyrere at få et TV-spot, end det er at nå ud til en masse mennesker på de sociale medier. Til gengæld er der en række andre fordele ved at lave en målrettet reklamefilm til TV. 

 

  1. Du kan nå ud til andre målgrupper, som måske ikke er så aktive på de sociale medier. 

  2. Folk er mere tilbøjelige til at se din reklame færdigt på TV, da de ikke kan swipe hurtigt videre som på SoMe.

  3. Den større produktion gør ofte, at publikum husker din reklamefilm bedre.

Derfor skal I have en reklamefilm

Luk øjnene og tænk på en reklame, I engang har set.

Hvilken virksomhed var afsender? Hvad var deres budskab?

Vi kan alle komme i tanke om et eller andet. 

Om det så er en sjov karakter, et fængende slogan eller nogle iøjnefaldende billeder, så er det alt sammen med til at gøre den pågældende virksomhed mindeværdig og kreere noget, som sætter sig fast i folks bevidsthed. 

 Det skaber et kendskab og en relation mellem potentielle kunder og virksomhed, og er derfor med til at udbrede dennes brand. Udover øget awareness har en professionel reklamefilm også den egenskab, at den kan løfte jeres brand og produkter til næste niveau. 

 Måske er filmen bygget op som en fed produktvideo, der viser jeres produkter fra den bedste side. Eller også er målet at lave en brandingvideo med et bredere fokus, så jeres virksomheds overordnede budskaber og værdier kan komme ordentligt frem. 

Uanset hvad har reklamefilmen en eminent evne til kunne drive nye kunder og salg i hus. 

Processen

Første skridt vil altid være, at vi lærer hinanden at kende. Vi vil gerne høre om jeres virksomhed, og I vil sikkert også gerne finde ud af, hvem det er, I overlader opgaven til. 

I samarbejde får vi så sporet os ind på, hvilken type reklamefilm, I gerne vil have produceret. Vi snakker om, hvilke budskaber og værdier I gerne vil have frem i filmen, samt hvilken stemning, der passer til jeres udtryk. 

Dernæst laver ELS Production et storyboard, der beskriver hvordan den færdige reklamefilm kunne komme til at se ud, baseret på det, vi har talt med jer om. Dette gør, at I har noget mere håndgribeligt at komme med feedback til. På denne måde er vi sikre på, at alle er indforstået med det videre forløb. 

Indfrier vi jeres drømme og forventninger? Eller kunne I godt tænke jer, at vi angreb opgaven fra en anden vinkel? For os er det vigtigt, at hele processen fra start til slut er et samarbejde mellem os som produktionsvirksomhed og jer som kunde. På den måde tror vi på, at man opnår det bedste resultat. 

Lyder en reklamefilm som det rigtige for jer? 

Hvordan fanger du publikum på et par sekunder? Og hvordan får du dem til at blive hængende til de resterende? ...
Livestreaming er hurtigt ved at blive en af de billigste og mest effektive måder for virksomheder at kommunikere med deres kunder og ansatte. ...
Med en virtuel tour har I mulighed for at lave en digital visualisering af et lejemål, et showroom med møbler og interiør eller f.eks. enkelte produkter. Ved at skabe en digitalisering ...

Video marketing
med mere

Foruden en bred vifte af video og billeder, leverer vi livestream og 3D virtuelle tours.

Videoer

Billeder

Livestream

Virtuelle tours

Workshop