Fotograf til produktbilleder, portrætbilleder og stemningsbilleder

Vi sætter en stor ære i at være virksomheders fotograf til produktbilleder, portrætbilleder og stemningsbilleder, fordi det giver os muligheden for at være med til at skabe en fortælling og et visuelt udtryk, som understøtter virksomhedens værdier og brand.

Med ELS får I en samarbejdspartner, der forstår at fortælle jeres historie gennem billeder, og som fotograf til produktbilleder, portrætbilleder, stemningsbilleder mm. sørger vi altid for at levere et professionelt produkt, som indfanger, hvem I er enten til enkeltstående opgaver eller gennem et længerevarende samarbejde, når der sker nye ting i jeres virksomhed.


Nedenfor kan I læse mere om, hvad vi tilbyder som fotograf til jeres virksomhed, mens I kan læse nærmere om hvad vi tilbyder inden for videoproduktion og 3D scanning og virtuelle tours.

 

 

Produktbilleder og packshots

Som virksomhed med varesalg er det essentielt at fremvise sine produkter på professionel og indbydende vis. Når vores fotograf tager produktbilleder og packshots, tager vi afsæt i jeres produkter, så vi indfanger den stemning og de værdier, som jeres virksomhed ønsker at fremvise.

Produktbilleder er særligt effektive på digitale platforme, hvor I kan benytte billederne på virksomhedens hjemmeside såvel som til markedsføring på sociale medier og Google. Packshots leverer vi, hvis I skal have fritlagte produktbilleder til webshop eller lignende.

Står I foran en produktlancering eller har I en serie af produkter, som I vil have markedsført bedre, er kundens første kontaktpunkt ofte et produktbillede. Derfor er det vigtigt, at jeres produkter fremstår så skarpt som muligt, og med ELS er I garanteret en professionel fotograf til produktbilleder, så jeres produkter præsenteres på bedste vis.

Se nærmere omkring hvad vi kan tilbyde af arbejde inden for produktbilleder under vores ydelser, og se blandt andet vores case fra Hero Camper for at få en idé om, hvilke former for produktbilleder I får, når I hyrer en professionel fotograf fra ELS.

Portrætbilleder

Det er vigtigt for virksomheder at fremstå professionelt, og gode portrætbilleder af medarbejderne er med til at skabe både genkendelighed, tryghed og troværdighed for nuværende og potentielle kunder. Til portrætbilleder går vores fotograf derfor altid efter at skabe trygge omgivelser for jeres medarbejdere, så der skabes en naturlig situation ved fotograferingen.

Portrætbilleder er en naturlig del af opstarten for nye medarbejdere, der hurtigt føler sig velkomne og inkluderede i virksomheden, når der sørges for professionelle portrætbilleder til hjemmesiden og til opslag på sociale medier. Ligeledes kan det være givende for jeres virksomhed, at I jævnligt får taget en serie portrætbilleder af alle medarbejdere, så der er sammenhæng i udtrykket på tværs af medarbejderne.

En ny serie af portrætbilleder giver særligt god mening, når der sker noget nyt i virksomheden. Det kan for eksempel være portrætbilleder i forbindelse med flytning til et nyt kontor, ved stor tilgang af medarbejdere eller portrætbilleder til ny hjemmeside.

Når ELS kommer ud til virksomheder for at lave portrætbilleder, kombinerer vi det ofte med stemningsbilleder og andre fotoopgaver, som virksomheden har. På den måde sørger vi for, at vi får sammensat en hyggelig og effektiv dag, hvor medarbejderne føler, at de bliver en del af virksomhedens ansigt udadtil og kommer derfra med en god oplevelse samt en række professionelle billeder.

Se mere om vores portrætbilleder og andre opgaver som klares af vores fotograf under vores ydelser.

Stemningsbilleder

Med en professionel fotograf får I taget stemningsbilleder, som både kan benyttes internt, til markedsføring eller til profilering af jeres virksomhed som en attraktiv samarbejdspartner og arbejdsplads.

Professionelle stemningsbilleder løfter formidlingen af jeres arrangementer, ligesom de kan bruges til at vise jeres forretningssituationer som for eksempel kundemøder og præsentationer eller den daglige gang på arbejdspladsen. Den rette sammensætning af stemningsbilleder giver jer mulighed for at fremvise den gode stemning og fællesskab, som kendetegner jeres virksomhed og som I gerne vil vise omverdenen.

Det er særligt populært blandt virksomheder at få taget stemningsbilleder og fotos til en ny hjemmeside, så hele hjemmesiden får et friskt look, der fortæller hvor virksomheden er nu. Hvis I samtidig får taget stemningsbilleder til jeres sociale medier, kan I skabe en fortælling med en klar rød tråd, der viser, hvem I er, når potentielle kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere ser jeres opslag.

Gode stemningsbilleder kræver en professionel fotograf, og hos ELS har vi stor erfaring med stemningsbilleder inden for forskellige brancher. Når vi tager stemningsbilleder hos virksomheder kombinerer vi ofte besøget med portrætbilleder, så vi får koordineret en effektiv dag, hvor vi kan komme rundt om hele jeres virksomheds behov for fotografering.

Du kan se mere om vores stemningsbilleder og andre services under vores ydelser, og se vores cases om vores samarbejder med OB og Egeskov, hvor vi har leveret stemningsbilleder til deres online platforme.

Dronefoto

Skal I have taget billeder fra luften, er dronefoto en oplagt løsning. Med dronefoto får I et professionelt produkt, der er væsentligt billigere end andre metoder til luftfotos, og med ELS har I en partner, som er erfaren i brug af droner til både foto og video.

Et godt luftfoto giver en følelse af storhed og overblik og det formår at indfange hvem I er som virksomhed. Der skal ligge en idé bag fotoet, og denne idé ser vi frem til at skabe sammen med jer. Med dronefoto får I adgang til at skabe visuelle fortællinger, der ligger ud over det sædvanlige og som skaber øjeblikkeligt blikfang hos modtageren.

På siden om vores ydelser kan du læse meget mere om vores forskellige produkter, og du kan se eksempler på vores dronefoto og drone video i vores cases fra Esbjerg Kommune og Australian Bodycare.

Få ELS som fotograf til jeres virksomhed

Skal jeres visuelle udtryk løftes med en professionel fotograf? Tag fat i os i dag, så tager vi en uforpligtende snak omkring hvad vi kan tilbyde jer.

Vi bruger den tid, der skal til for at sikre, at vi har en fælles forståelse for opgaven, inden vi starter op. Det er vigtigt for os, at I føler jer trygge gennem hele produktionen og kan stole på leveringstider såvel som kvalitet.

Kontakt os på tlf.: +45 28 34 53 88 eller email: els@els-production.com

Hvordan fanger du publikum på et par sekunder? Og hvordan får du dem til at blive hængende til de resterende? ...
Livestreaming er hurtigt ved at blive en af de billigste og mest effektive måder for virksomheder at kommunikere med deres kunder og ansatte. ...
Med en virtuel tour har I mulighed for at lave en digital visualisering af et lejemål, et showroom med møbler og interiør eller f.eks. enkelte produkter. Ved at skabe en digitalisering ...

Video marketing
med mere

Foruden en bred vifte af video og billeder, leverer vi livestream og 3D virtuelle tours.

Videoer

Billeder

Livestream

Virtuelle tours

Workshop