Livestreaming, dit værktøj til succes

Livestreaming er hurtigt ved at blive en af de billigste og mest effektive måder for virksomheder at kommunikere med deres kunder og ansatte.
ELS Interview

Hos ELS Production tilbyder vi hjælp til livestreaming i alle formater og til en fair pris.Det betyder, at du kan bruge mere tid på at skabe indhold og engagere dig med dine ansatte og/eller kunder uden at skulle bekymre dig om alt det tekniske, der ligger bag.

Vi kan enten komme ud til jer, eller I kan benytte vores studie. Vi sørger i begge tilfælde for, at platformen og alt udstyret matcher behovet, så vi op når det bedst mulige resultat. Det er også muligt at benytte vores green screen-setup, så det ser ud som om, at I står i et professionelt studie på få minutter.

Nedenfor kan I læse mere om de forskellige typer af livestreaming vi tilbyder, og måske spore jer nærmere ind på, hvilken løsning, der er relevant for netopjeres virksomhed.I kan samtidigt også se eksempler på tidligere cases.

 

 

Fordele ved livestreaming

Der er mange fordele ved at vælge livestreaming frem for andre traditionelleløsninger.Med livestreams har virksomheder mulighed for at nå ud til tusindvis eller endogmillioner af seere rundt om i verden i realtid. Dette giver mulighed for at engagere sig i nye markeder, som måske ikke har været tilgængelige før.

Livestreaming giver samtidigt en hidtil uset fleksibilitet for både virksomheder og forbrugere. Virksomheder kan spare tid og penge ved at afholde møder ellerarrangementer på afstand via livestream, mens kunderne kan deltage fra hvor som helst-sågar på tværs af landegrænser.

Livestreaming-teknologi giver altså enorme muligheder for virksomheder, der ønsker at øge produktiviteten, reducere rejseomkostningerne og forbedresamarbejdet mellem teams.

 

Hvad kan vi livestreame for jer?

Møder

Livestreaming af møder er en fantastisk måde atholde alle opdateret på, uanset hvor de befindersig. Det sikrer, at alle har adgang til de sammeoplysninger, og at ingen føler sig udenfor ellergår glip af vigtige opdateringer.

Ikke alene kan du forbinde et bredere publikum, men du kan også give dem alle en ensartetoplevelse af højeste kvalitet-både for dem, der deltager fysisk, og dem der sidder hjemme og ser med fra deres skærme.

Webinarer

Webinarer giver jeres ansatte, samarbejdspartnere og kunder mulighed for at få nye færdigheder og viden uden at skulle forlade deres hjem eller kontor. De ofte interaktive elementer i et webinar, kan være med til at holde deltagerne engagerede og motiverede. Disse elementer kunne fx. være Q&A’s eller quizzer. 

Webinarer giver også mulighed for at netværke med ligesindede fra hele verden og åbner muligheder for samarbejde og kollegial støtte. 

Produktlanceringer 

Livestreaming af produktlanceringer kan være til stor fordel for din virksomhed. Frem for at lancere et produkt ved en traditionel pressekonference, kan man med livestreaming få et større publikum og mere engagement fra seerne. 

Livestreaming giver også mulighed for hurtigere feedback fra kunder, som igen kan bruges til videreudvikling af produktet. Her kan de stille spørgsmål omkring et produkt, når I går rundt og viser jeres produkter i et showroom eller lignende. Dette betyder, at virksomheder hurtigt kan rette op på eventuelle problemer eller fejl i forbindelse med lanceringen.   

Og listen fortsætter…

  • Debatter
  • Foredrag
  • Strategioplæg
  • Intern kommunikation
  • Salgspræsentationer
  • Quizzer
  • Q&As
  • Konferencer
  • Generalforsamlinger
  • Seminarer

Vi glæder os til at hjælpe jer!

Hos ELS Production ved vi, at livestreaming er en fantastiskmåde at nå ud til din målgruppe på. Vi har specialiseret os i livestreaming-tjenester og kan hjælpe dig med at skabe indhold, der vil engagere dine seere, øge kendskabet til dit brand og i sidste ende øge din indtjening. 

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre, at vi opfylder jeres behovog overgår forventningerne hver gang. Vores team sætter en ære i at produceregode resultater, der vil hjælpe din virksomhed til det næste niveau!

Hvordan fanger du publikum på et par sekunder? Og hvordan får du dem til at blive hængende til de resterende? ...
Livestreaming er hurtigt ved at blive en af de billigste og mest effektive måder for virksomheder at kommunikere med deres kunder og ansatte. ...
Med en virtuel tour har I mulighed for at lave en digital visualisering af et lejemål, et showroom med møbler og interiør eller f.eks. enkelte produkter. Ved at skabe en digitalisering ...

Video marketing
med mere

Foruden en bred vifte af video og billeder, leverer vi livestream og 3D virtuelle tours.

Videoer

Billeder

Livestream

Virtuelle tours

Workshop