Videoproduktion til reklamefilm, kampagner og content produktion

Vi elsker at være virksomheders samarbejdspartner til professionel videoproduktion, uanset om opgaven er en reklamefilm, en produktvideo eller måske en eventvideo, der fanger stemningen fra jeres arrangement.

ELS har stor erfaring med videoproduktion for virksomheder og brands, der ønsker at løfte deres fortælling med visuelle virkemidler. Når vi starter et samarbejde op, er I i gode hænder hos et kreativt hold, der sætter en stor ære i at skabe fængende reklamefilm og brandingvideoer. Vi lægger vægt på at indfange hvem I er og hvad jeres værdier er, så vi rammer et udtryk, der stemmer overens med hele jeres virksomhed.


Nedenfor kan I se et udpluk af, hvad vi tilbyder inden for professionel videoproduktion til virksomheder, mens I kan læse nærmere om, hvad vi kan udføre inden for fotografi og virtuelle tours.

32B86F63-6038-42A4-B1DB-32EF69DB3509 Play Video

Hvorfor skal man have en professionel reklamefilm?

En professionel reklamefilm er det, der tager jeres virksomhed og produkter til næste niveau, når I forsøger at nå ud til nye kunder. Hvad end reklamefilmen er fokuseret som en produktvideo eller brandingvideo, kan en reklamefilm være det, der driver salget og kunderne i hus.

Kvaliteten i en reklamefilm hænger sammen med kompetencerne hos dem, der står for jeres videoproduktion, og med ELS er I altid garanteret et kompetent og kreativt hold af professionelle videografer og instruktører, som brænder for at formidle budskaber og fortællinger gennem video.

Før vi går i gang med produktionen, snakker vi med jer om, hvad det er, der kendetegner jeres virksomhed, og hvad det er for en stemning, vi skal have frem. Når vi har lært jer at kende, begynder vi at udarbejde ideen og storyboardet til reklamefilmen, så vi får skabt den rette fortælling til jer. 

Gennem hele processen er det jeres ønsker til videoen, som danner rammen for videoproduktionen, samtidig med at vi gerne udfordrer jer, for at vi sammen får skabt den bedste reklamefilm. F.eks. kan vi udfordre jer på vores virkemidler, hvor vi bl.a. har særlige kompetencer inden for drone video, hvilket kan være med til at give en ekstra dimension til fortællingen i jeres reklamefilm.

Vi har stor erfaring med reklamefilm til både erhverv og den offentlige sektor. Se f.eks. vores cases med Esbjerg Kommune og Digizuite og tag fat i os, uanset om I skal have en enkeltstående reklamefilm eller en række af kampagnevideoer.

Skal man præsentere produkterne med en produktvideo?

En produktpræsentation er altid en glædelig begivenhed for virksomheden, og med en produktvideo giver I kunderne mulighed for at komme nærmere produktet og lære det at kende, så de får lyst til selv at få fingrene i det.

En produktvideo er særligt vigtig i dag, hvor mange virksomheder sælger deres varer og produkter online. Skal I løfte online salget af jeres produkter, kan den rette produktvideo både bruges til online marketing og som en del af jeres webshop. På den måde får I skabt en rød tråd fra markedsføringen til salgssiden, samtidig med at I skiller jer ud ved ikke kun at vise stillbilleder af produktet.

Med ELS får I en samarbejdspartner til videoproduktion, der har stor erfaring i at producere produktvideoer til lanceringer og online salg. Se f.eks. vores case for Odense Boldklub og video for Australian Bodycare.

32B86F63-6038-42A4-B1DB-32EF69DB3509 Play Video

Løft jeres brand med en brandingvideo

En god brandingvideo kan være med til at løfte kendskabsgraden af jeres brand og påvirke opfattelsen af jeres virksomhed blandt kunder og samarbejdspartnere. En brandingvideo kan derfor spille et essentielt led i jeres kommunikation udadtil, når I skal positionere jer på markedet.

En brandingvideo kan benyttes både til betalt markedsføring, som content til sociale medier eller f.eks. som et centralt element på jeres hjemmeside. Det er særligt populært at have en brandingvideo, der møder folk som det første på hjemmesiden. Står I overfor at skulle have en ny hjemmeside eller opdatere den eksisterende, er det derfor et oplagt tidspunkt at få lavet en brandingvideo, der viser stemningen og kompetencerne i jeres virksomhed.

Som en undergruppe til brandingvideoer har vi også employer brandingvideo, hvor I fremviser hvordan jeres virksomhed er som arbejdsplads. Hvis I ønsker at tiltrække nye medarbejdere, kan en employer brandingvideo hjælpe med at overtale den helt rette ansøger til at henvende sig ved at give denne et indblik i jeres dagligdag. 

ELS har stor erfaring med at producere brandingvideoer, hvor vi fokuserer på at fremvise de bedste elementer af en virksomhed gennem videoproduktion. Se f.eks. vores cases for R&D og Egeskov.

Promover jeres destination med en turistvideo

Har I den helt rette location for turister, men mangler I at få kommunikeret, hvorfor de skal komme til jer? Med en turistvideo fortæller I den gode historie omkring jeres turismedestination og viser de fantastiske oplevelser, besøgende får hos jer.

En turistvideo giver ofte rig mulighed for at skabe en kreativ og visuelt imponerende video, som I kan benytte i mange forskellige henseender, og når I bruger en professionel turistvideo i jeres markedsføring og på jeres hjemmeside, hjælper I potentielle besøgende med at vælge jeres turismedestination eller kulturelle tilbud.

ELS har opbygget stor erfaring og specifikke kompetencer inden for turistvideoer. Vi kan derfor håndtere jeres opgave, uanset om I skal have promoveret en enkelt kulturel oplevelse som et museum eller en zoologisk have, eller hvis det er hele kommunen, der skal tiltrække turister.

Vi har lavet et større samarbejde med Visit Vesterhavet, hvor vi har skabt en turistvideo, som viser en række af de fantastiske turistdestinationer, der er ved Vesterhavet. Hvis I overvejer et video marketing bureau til at producere jeres turistvideo, så se vores case om Visit Vesterhavet for at få et indblik i, hvad ELS kan hjælpe jer med.

Lad ELS stå for jeres virksomheds videoproduktion

Skal jeres visuelle udtryk løftes med professionel videoproduktion? Hvis I vil høre mere om mulighederne for at få produceret en virtuel tour af jeres case, er I velkomne til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Vi bruger den tid, der skal til for at sikre, at vi har en fælles forståelse for opgaven, inden vi starter op. Det er vigtigt for os, at I føler jer trygge gennem hele produktionen og kan stole på leveringstider såvel som kvalitet.

Kontakt os på tlf.: +45 28 34 53 88 eller email: els@els-production.com

Hvordan fanger du publikum på et par sekunder? Og hvordan får du dem til at blive hængende til de resterende? ...
Livestreaming er hurtigt ved at blive en af de billigste og mest effektive måder for virksomheder at kommunikere med deres kunder og ansatte. ...
Med en virtuel tour har I mulighed for at lave en digital visualisering af et lejemål, et showroom med møbler og interiør eller f.eks. enkelte produkter. Ved at skabe en digitalisering ...

Video marketing
med mere

Foruden en bred vifte af video og billeder, leverer vi livestream og 3D virtuelle tours.

Videoer

Billeder

Livestream

Virtuelle tours

Workshop