Virtuel tour og Matterport til showroom og produktfremvisning

Med en virtuel tour har I mulighed for at lave en digital visualisering af et lejemål, et showroom med møbler og interiør eller f.eks. enkelte produkter. Ved at skabe en digitalisering af jeres showroom, lejemål eller lignende med en virtuel tour giver I en langt større geografisk målgruppe mulighed for at komme tæt på jer og jeres produkter. Desuden får målgruppen mulighed for at interagere med jeres produkt på en engagerende måde, når de selv kan bevæge sig digitalt gennem et rum eller selv gå rundt om et produkt, så det kan ses fra alle sider.

Hvordan produceres en virtuel tour?

Der er forskellige tekniske måder til at producere en virtuel tour på alt efter opgaven. Vores mest brugte løsning er ved at producere den virtuelle tour med vores Matterport 3D scanner. I denne løsning kan der indsættes informationer, som tekst, billeder og videoer direkte i den virtuelle tour. Dette er særligt populært blandt ejendomsmæglere og til større showrooms, som det virtuelle showroom vi har lavet til TASFO.

 

Når I kan præsentere relevant viden om et produkt direkte i en Matterport virtuel tour, højner det brugeroplevelsen ved at lade brugerne føle, at de selv bevæger sig gennem et showroom, hvor de undersøger produkterne. På denne måde giver I dem en stærkere forbindelse til jeres produkt, selv hvis brugerne ikke har mulighed for at komme til jeres fysiske showroom, hvilket i sidste ende vil kunne styrke jeres online salg.

 

Ved udendørs optagelser, hvis I f.eks. skal have lavet en virtuel tour af større udendørs områder, vil vi som regel gøre brug af vores 360 graders kamera.

En virtuel tour kan både skabes fra jorden og fra luften, hvor vi tager droner i brug. På denne måde kan I give en ekstra dimension til jeres virtuelle tour, som gør den endnu mere fængende for jeres potentielle kunder. Se f.eks. denne virtuelle tour.

Skab en virtuel tour til jeres produkter med ELS

Skal jeres digitale brugerrejse løftes med en virtuel tour? Hvis I vil høre mere om mulighederne for at få produceret en virtuel tour af jeres case, er I velkomne til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Vi bruger den tid, der skal til for at sikre, at vi har en fælles forståelse for opgaven, inden vi starter op. Det er vigtigt for os, at I føler jer trygge gennem hele produktionen og kan stole på leveringstider såvel som kvalitet.

Kontakt os på tlf.: +45 28 34 53 88 eller email: els@els-production.com

Har I brug for video eller fotografi?

Udover 3D scanning og virtuelle tours leverer ELS også videoproduktion og fotografi til virksomheder. Skal I have løftet jeres digitale udtryk, er vi derfor klar til at tage fat på flere opgaver for jer. Læs mere om hvad vi tilbyder inden for videoproduktion og fotografi.

Hvordan fanger du publikum på et par sekunder? Og hvordan får du dem til at blive hængende til de resterende? ...
Livestreaming er hurtigt ved at blive en af de billigste og mest effektive måder for virksomheder at kommunikere med deres kunder og ansatte. ...
Med en virtuel tour har I mulighed for at lave en digital visualisering af et lejemål, et showroom med møbler og interiør eller f.eks. enkelte produkter. Ved at skabe en digitalisering ...

Video marketing
med mere

Foruden en bred vifte af video og billeder, leverer vi livestream og 3D virtuelle tours.

Videoer

Billeder

Livestream

Virtuelle tours

Workshop